Kiek Oudelaar

Kiek is sinds de 7e editie onderdeel van het management. Als projectleider en coördinator is ze eindverantwoordelijk voor het gehele traject. Binnen de tva verzorgt ze alle productionele werkzaamheden, organiseert masterclasses en onderhoudt ze het contact met betrokken partijen. Naast de TV Academy runt ze haar eigen bedrijf Kiek Producties en freelancet ze als producer, video- en fotograaf.    

Joris Hendrikse

Joris is sinds dit jaar onderdeel van het team van de TV Academy. Nadat hij afstudeerde als regisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht ging hij naast regie werk, freelancen als Creative Producer bij LINDAtv. De afgelopen twee jaar heeft de tva formats bedacht voor LINDAtv. Joris was jurylid en werd enthousiast om met jonge makers te werken. Vanaf dit jaar zal Joris de studenten inhoudelijk/creatief begeleiden.

David van Leijenhorst

David is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting. Vanuit zijn jarenlange ervaring op facilitair gebied bij United is David de schakel die creatieve ideeën omzet naar een tastbaar eindproduct. Daarnaast is hij jarenlang hoofd van dienst geweest bij de afdeling Assistentie/LSM, mede-projectleider van United College en nu in het verlengde van deze beide afdelingen bedenker en manager van de nieuwe divisie United Cam-Joe.