Kiek Oudelaar

Kiek Oudelaar

Kiek is sinds de 7e editie onderdeel van het management. Als projectleider en coördinator is ze eindverantwoordelijk voor het gehele traject. Binnen de tva verzorgt ze alle productionele werkzaamheden, organiseert masterclasses en onderhoudt ze het contact met alle betrokken partijen. Naast de TV Academy runt ze haar eigen bedrijf Kiek Producties en freelancet ze als producer, video- en fotograaf.

Jules de Keiser

Jules heeft in 2015 zelf de TV Academy gevolgd en is sindsdien betrokken als coach/coördinator. Na zijn studie Nederlandse taal en cultuur is hij docent Nederlands geweest en is hij werkzaam als creative en redacteur voor verschillende partijen als Towel Media, VPRO, N=Content. Jules denkt educatief en creatief mee met het programma van TV Academy en staat daarnaast als creative/maker met beide benen in het werkveld.

David van Leijenhorst

David is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting. Vanuit zijn jarenlange ervaring op facilitair gebied bij United is David de schakel die creatieve ideeën omzet naar een tastbaar eindproduct. Daarnaast is hij jarenlang hoofd van dienst geweest bij de afdeling Assistentie/LSM, mede-projectleider van United College en nu in het verlengde van deze beide afdelingen bedenker en manager van de nieuwe divisie United Cam-Joe.