Partners

Samenwerkingen

Vrienden

Partners TV Academy

TALPA
Door de samenwerking met Talpa aan te gaan ging een grote wens van TVA in vervulling om in alle breedte van het mediaveld te kunnen opereren. Van radio tot podcast, van social media tot regie van grote producties, van schijvende redactie tot castingdirector alles onder ‘een dak’ binnen 1 bedrijf waar ook vanaf het eerste contact te passie vanaf straalt. Talpa biedt daarnaast aan onze talenten stageplekken, banen en werkervaring en ook kunnen bedachte programma-plots doorgroeien tot een echt format. TVA leidt op voor de gehele branche maar in Talpa hebben we een enthousiaste partner gevonden die alle disciplines in huis heeft. Dit maakt het voor onze studenten overzichtelijk. Vast staat dat daarnaast ook jongeren kunnen doorstromen naar NPO of de omroepen.

UNITED
Vanaf de oprichting van TVA staat United pal achter onze opleiding door knowhow te delen, facilitair bij te springen kortom door te investeren in nieuw talent binnen de mediawereld. Zoals de dienstverlening in de genen van United zit staan zij ook rotsvast achter de stappen die we met TVA kunnen zetten, met raad en daad maar ook door gewoon wèl de mogelijkheid te bieden aan studenten om een prachtcamera te mogen hanteren of een regiewagen ter beschikking te krijgen om een grote productie op te zetten en te leren. Mede door de samenwerking met UNITED CAMJOE ontstaan er in kleine en grote producties samenwerkingen waardoor studenten ook door kunnen stromen naar een vaste positie als camera/journalist/editer.

MEDIACOLLEGE
TVAcademy is een partner van het Mediacollege Amsterdam. Door een doorstroom te maken voor excellente studenten van MA naar de TVAcademy werken we samen aan verbetering van kwaliteit van het MBO-onderwijs. Door MBO-jongeren samen te laten studeren met jongeren uit andere opleidingen (HBO en WO) worden ervaringen gedeeld en wordt op de vloer ontdekt dat media enkel gemaakt kan worden door gebruik te maken van elkaars talenten. De komende jaren zal de samenwerking met MA intensiveren om ook samen mogelijkheden te gaan onderzoeken naar nieuwe vormen van onderwijs. MA is een trouw partner waar we enorm trots op zijn.

Academy Pictures

Academy Pictures is het productiehuis van de TV Academy.  In het bedrijf wordt gewerkt door jonge makers die opgegroeid zijn in de online mediawereld. We verbinden deze makers met ervaren mensen uit het televisievak.

Academy Pictures ontwikkelt en produceert (crossmediale) concepten en campagnes voor online en televisie, waaronder tv-programma’s, online series,  campagnes, commercials en event-televisie.

Academy Pictures biedt kansen voor een unieke stageplek of baan als start van je carrière. Talentvolle studenten worden uitgedaagd om te werken aan hun persoonlijke en professionele groei onder begeleiding van ervaren media makers. Meer weten? Check academypictures.nl