Jules de Keiser

Jules heeft in 2015 zelf de TV Academy gevolgd en is sindsdien betrokken als coach/coördinator. Na zijn studie Nederlandse taal en cultuur is hij docent Nederlands geweest en is hij werkzaam als creative en redacteur voor verschillende partijen als Towel Media, VPRO, N=Content. Jules denkt educatief en creatief mee met het programma van TV Academy en staat daarnaast als creative/maker met beide benen in het werkveld.

Donna van der Knaap

Bij TV Academy draagt Donna als coach & coördinator bij aan een uitdagend lesprogramma voor studenten om zo de brug te maken naar het werkveld. Daarnaast focust zij zich op talent-begeleiding en de branding van TV Academy. In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgedaan als (video)journalist, creative producer, YouTube expert en influencer manager bij o.a. Talpa Network en DPG Media. Na haar master Media en Journalistiek heeft Donna in 2016 zelf de TV Academy gevolgd. Momenteel is zij naast TVA werkzaam als Marketing Manager bij social media bureau Somention.

Lisa Kroeske

Lisa is dit jaar (2022-2023) betrokken als Coach/Coördinator bij TV Academy. Ze heeft het contact met de partners en denkt mee over de uitwerking van het lesprogramma en de projecten. Ze heeft zelf in 2015 TV Academy gevolgd en is sindsdien werkzaam in de media, waar ze werkte aan verschillende buitenlandproducties, tv-programma’s en documentaires. Naast haar werk bij TV Academy werkt Lisa als head of production bij Double 2 Mediaproducties in Hilversum.

Kiek Oudelaar

Kiek Oudelaar

Als projectleider en coördinator is Kiek eindverantwoordelijk voor het gehele traject. Binnen TV Academy is ze verantwoordelijk voor de inhoud van het programma en onderhoudt ze het contact met alle betrokken partijen. Daarnaast verzorgt ze alle productionele werkzaamheden, coacht zij talent en organiseert zij alle masterclasses. Naast de TV Academy runt ze haar eigen bedrijf Kiek Producties. Zo freelancet ze als producer, video- en fotograaf en is in het verleden project-/productieleider geweest van verschillende festivals en evenementen.

David van Leijenhorst

David is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting. Vanuit zijn jarenlange ervaring op facilitair gebied bij EMG, voorheen United, is David de schakel die creatieve ideeën omzet naar een tastbaar eindproduct. Daarnaast is hij jarenlang hoofd van dienst geweest bij de afdeling Assistentie/LSM, mede-projectleider van United College en nu in het verlengde van deze beide afdelingen bedenker en manager van de nieuwe divisie EMG Blue Label.